Over ons

Frank Interieurbouw is een echt familie bedrijf.
In 1988 is het bedrijf opgericht door Frans Frank en in 2004 is Ard-Jan Frank bij in de zaak gekomen. Wij leveren en monteren plafond- en wandsystemen en draaien inmiddels al 25 jaar mee. Door deze jarenlange ervaring hebben wij een sterke positie in de markt ingenomen. Frank Interieurbouw heeft een goede naam en veel vertrouwen opgebouwd bij haar veelal vaste klanten. Wij staan garant voor kwaliteit en zekerheid. Mede hierdoor hebben we een zeer groot klantenbestand, waaronder een groot aantal aannemingsbedrijven in de regio, waar wij regelmatig diensten aan leveren.

Frank Interieurbouw is een VCA gecertificeerd afbouwbedrijf dat zich heeft zich gespecialiseerd in systeemplafonds, scheidingswanden en verlichting.
Wij leveren en monteren systeemplafonds vanuit onze vestiging in Groenlo door geheel Nederland tegen scherpe tarieven.Wij leveren veelal aan: Particulieren, Bedrijven, Onderwijsinstellingen, Gezondheidszorginstellingen, Winkels, en Horeca.

Met onze jarenlange ervaring in de markt en door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied zijn wij in staat om u vakkundig te begeleiden van advies tot een volledig eindproduct.